Reply To: Extreme CPU consumption when theme’s plugin activated

#21609
Althemist
Keymaster

СуперСтарт планът на СуперХостинг е крайно лимитиран и не е подходящ за магазини базирани на WooCommerce (всъщност самите СуперХостинг препоръчват най-големия си план, ако е за онлайн магазин).

Планът също така не е подходящ и за мулти-сайт нетуърк. Акаунтите на този план са с много лимитирано процесорно време и памет. Ако на самия акаунт има и друг сайт/сайтове става още по-зле. Дори да не беше забавянето в работата, само след месец ще се изчерпи лимита за inodes на хостинга и ще започнат да ви притискат да минете на по-голям план.

Като цяло е крайно неподходящ за ползване с каквато и да е премиум тема и WooCommerce.

Бих ви препоръчал да минете на по-висок план, но истината е, че като цяло СуперХостинг не е добро решение. Най-удачен вариант би бил хостинг в SiteGround. Всички наши сайтове се хостват там от 2 години, след като и ние имахме проблеми със СуперХостинг, а и цената е горе-долу същата.

Като цяло, няма какво да се направи за този проблем, поне докато сте на този план.

Тук (в таба Timings) може да видите, че TTFB за сайта ви е 5,4 секунди, което говори, че самият хостинг е много слаб и не може да се справи с обработка на заявките:

https://gtmetrix.com/reports/dev.pastibalkan.bg/YTsjvKHA

Нормалното време за TTFB не би трябвало да надхвърля 0,2 секунди.

Ако решите да се местите, в секцията ни Deals & Coupons ще намерите код за отстъпка в SiteGround.

Освен останалите неща ви предлагам дори и за dev среда да си инсталирате SSL. Вече е задължителен за работа с WooCommerce, освен това целия трафик на SuperHosting през HTTPS минава по HTTP2, който е значително по-бърз и облекчава нещата.

Ако можем да помогнем с още нещо сме на линия.

Поздрави,
Димитър