In ProgressПроблем с филтрите

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #34306
  boncheva81
  Participant

  Здравейте, използвам Babystreet Product Filter като джаджа, за филтър на продуктите. Задала съм да може да се прави повече от един избор, но някъде се чупи филтъра. Когато е избран един размер например, всичко се визуализира коректно, но когато се избере и втори размер се обърква всичко. Например – https://dechkovci.com/product-category/drehi/?filter_razmer=164

  #34313
  Althemist
  Keymaster

  Здравейте,

  Предполагам след инсталация на темата и създаване на продуктите поне няколко пъти сте ъпдейтвали версията на WooCommerce.

  Ако е така, ще трябва да пуснете Regenerate Product Lookup Tables, Recount Terms и Regenerate the product attributes lookup table в страница WooCommerce > Status > Tools

  #34324
  boncheva81
  Participant

  Regenerate the product attributes lookup table го пуснах, но Regenerate Product Lookup Tables и Recount Terms не ги намирам.

  #34330
  Althemist
  Keymaster

  Админа ви на Български ли е (за съжаление нямам никаква представа как са преведени стринговете на тези опции. Може и да е нещо абсолютно малоумно 🙂 )? Ако ми дадете временен достъп мога да ги пусна аз.

  #34335
  boncheva81
  Participant

  Къде мога да ви напиша паролата за достъп?

  #34342
  Althemist
  Keymaster

  Можете да го нарпавите тук. Просто не забравяйте да маркирате чекбокса “Set as private reply”.

  #34354
  boncheva81
  Participant
  This reply has been marked as private.
  #34369
  Althemist
  Keymaster

  Здравей,

  Опциите на Български са кръстени “Таблици за търсене на продукти – Оразмеряване” и “Брой термини – преброяване на термините” (няма да коментирам превода).

  Пуснал съм ги, но при вашия брой продукти може да отнеме час два.

  Сега видях и че ползвате LiteSpeed Cache. Не е изключено това също да създава проблеми при твърде агресивни настройки. След два часа опитайте пак филтрите. Ако не работят коректно, опитайте и с напълно изключен плъгин за LitsSpeed за да стане ясно дали е от него.

  #34400
  boncheva81
  Participant

  Не работят коректно даже и при изключен плъгин LitеSpeed. Според мен е в джаджата, защото преди работеше коректно, но аз направих малко разместване на филтрите (групирах част от тях) и тогава се появиха проблемите.

  #34407
  Althemist
  Keymaster

  На сайта ви като цяло има някакъв генерален проблем с видимостта на продуктите. В категория “Дрехи” имате 461 продукта, но само 25 се показват и няма вариант да се покажат останалите. Това със сигурност не е свързано със самата тема.

  Виждам, че ползвате чайлд тема с доста модификации. Възможно е там да има код/функции, които възпрепятстват правилното функциониране.

  #34409
  boncheva81
  Participant

  Аз не виждам проблем с продуктите. При мен се виждат всички продукти.

  #34438
  Althemist
  Keymaster

  ИЗвинявам се за забавянето. Действително открихме проблем с филтрите в последната версия на WooCommerce. Работим по отстраняването му. Ще пуснем ъпдейт възможно най-бързо.

  #34521
  boncheva81
  Participant

  Здравейте, дали скоро ще има ъпдейт?

  #34536
  Althemist
  Keymaster

  Здравейте,

  Надяваме се до края на деня да сме готови с ъпдейта.

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 18330, followers 758
Login and Registration Log in · Register