ResolvedФилтър

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #34611
  boncheva81
  Participant

  Здравейте, днес добавих два нови артикула https://dechkovci.com/product-category/drehi/. Единият (последният) е с размер 134 – Тениска Майнкрафт с пайети. В каталога се вижда, че артикула е добавен, но когато избера от филтъра да ми покаже всички дрехи 134 размер тогава дрехата не се показва.
  И второ какво да направя, за да се визуализират във филтъра атрибутите Години и Размер по начина по кайто Марка, Пол и Сезон? Зададени са да се показват еднакви настройки на атрибутите.

  #34643
  Althemist
  Keymaster

  Вероятно отново трябва да пуснете “Recount Terms” и “Regenerate Product Lookup Tables” и “Regenerate attribute lookup tables”.

  За визуализация на атрибутите – трябва да са сетнати като тип “label”, за да излизат така. При вас явно са сложени като “селект”

  #34663
  boncheva81
  Participant

  Всички са като “селект” освен атрибутът цвят, който е на “Color”. Тип “Label” го няма като опция. Вариантите са “Color”, “Image”, “Button”, “Radio”. Когато го променя на “Button” визуализацията на атрибута във филтъра изчезва.

  #34668
  Althemist
  Keymaster

  Във вашия сайт атрибутите “Марка”, “Сезон” и “Пол” са тип label. Нашата тема няма атрибут тип Бутон и Радио. Ако при вас има такива, значи идват от външен плъгин, който ползвате.

  #35075
  boncheva81
  Participant

  Дали знаете плъгин за вариации на продукти, който да работи коректно с темата? В момента ползвам Variation Swatches for WooCommerce.

  #35082
  Althemist
  Keymaster

  Каква е причината да се ползва отделен плъгин, а не вградените swatches? Нашите къстъм variation swatches работят на принцип много подобен на Variation Swatches for WooCommerce. По принцип това е най-добрия плъгин и той също ще работи добре с темата.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 18255, followers 756
Login and Registration Log in · Register