In ProgressBackground photo problem

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #26399
    4fa
    Participant

    Hi,

    We decided to change the background photo from the home page. Unfortunately, any photograph with the same properties as the stock photo seems a bit “lagged” whenever we scroll up and down the page. Any idea what might be causing this?

    Thanks,
    JD

    #26407
    Althemist
    Keymaster

    Hello JD,

    not really sure what do you mean. Could you, please explain the “lagged” problem in details? Also, please provide a working link where we could see the problem “live”, as we can’t just guess what could be wrong.

    Regards,
    Dimitar

    #26475
    4fa
    Participant

    Hi Dimitar,

    https://4familyes.com/product-category/babies/baby-blankets/

    As you can see even with the stock photo the page does not run as smoothly as Home Page for example. Could that be caused by a specific plugin for instance?

    Thank you for your help.

    JD.

    #26504
    Althemist
    Keymaster

    I have just checked, but still don’t understand what do you mean by “lagged” and “not run as smoothly as Home Page”. Everything seems fine to me. Please, describe the problem in more details.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 17378, followers 742
Login and Registration Log in · Register