ResolvedConvertplus Zass Theme Conflict

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #21003
    cody109
    Participant

    Hi,

    We are having an issue with running/using Convertplus on the Zass theme. It seems to be causing some issues in the editor and affecting the submissions on the frontend (the form will not submit).

    See the issue at the bottom of the page here (the submission form):

    The Best Places to Buy Used Camera Gear Online

    Any ideas why this is happening?

    #21048
    Althemist
    Keymaster

    Hello cody109,

    We have already answered in your other topic.

    It looks like your site is not even using our theme, so we can’t check what’s causing the conflict.

    Regards,
    Dimitar

    #21111
    cody109
    Participant

    It is using the Zass child theme. See screenshot:

    https://grid50gear.com/wp-content/uploads/2020/02/zass-1.jpg

    Please advise on what we can do to address this issue. Thanks!

    #21122
    Althemist
    Keymaster

    Hello cody109,

    It looks like it’s so heavily modified, that we can’t really tell what could be wrong there.

    Also, it looks like you’re using really aggressive caching on the site, so it’s practically impossible to track problems. Caching could be one of the problems there, as the ConvertPlus plugin heavily relies on JS.

    BTW, what happened with your license problem? Did you delete it by accident or it was something else?

    Regards,
    Dimitar

    #21126
    cody109
    Participant

    We have tried turning the caching off but that did not solve the issue.

    I’m not sure what happened with the license. Yesterday, your system wouldn’t allow me to add it but I could today.

    #21143
    Althemist
    Keymaster

    Could you, please leave the caching (and minification) OFF and tell us exactly where the pop up is? Is it supposed to be triggered automatically on page load/exit intent or triggered by some link? We just can’t see it and test it.

    #21155
    cody109
    Participant

    Okay, I have disabled Wp Fastest Cache for now. The modal is located at the bottom of this blog post (inline):

    The Best Places to Buy Used Camera Gear Online

    #21176
    Althemist
    Keymaster

    Hey cody109,

    It looks more like a problem with your form, not a JS conflicts. You submit button doesn’t look connected to a function. Even the form validation doesn’t work there. The button triggers nothing.

    What kind of errors in the editor you got? Could you please explain a bit more about this part “seems to be causing some issues in the editor and affecting the submissions on the frontend”?

    Did tried discussing the problem with the guys from BrainstormForce support team? Any leads in the error log on your site?

    #21184
    cody109
    Participant

    I discussed it with the Brainstorm Force team and they said it was an issue with the theme. When I try a different theme, it seems to work okay.

    As far as the editor, much of the styling features aren’t working correctly. I had to style it using CSS to get it to look the way it should. I removed the CSS and now you can see how it looks.

    https://grid50gear.com/wp-content/uploads/2020/02/convertplus-1.jpg
    https://grid50gear.com/wp-content/uploads/2020/02/convertplus-2.jpg

    If you need login details to check it out, let me know.

    #21212
    cody109
    Participant

    Hi,

    Any update on this? This has not ben resolved.

    #21241
    Althemist
    Keymaster

    Hi cody109,

    Sorry for the late reply. Our lead developer Alex will step in and try to help, as I was not able to track any issues. He’ll be in touch asap.

    Regards,
    Dimitar

    #21261
    Alex
    Keymaster
    This reply has been marked as private.
    #21351
    cody109
    Participant

    Hi,

    I just wanted to let you know that I’m having my developer look into this. I will update you what we find out.

    #21394
    cody109
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #21434
    Alex
    Keymaster

    Ok, we will look into this again and let you know.

    Please use ‘Set as private reply’ when posting credentials. I did it for you for the above post.

    Regards,
    Alex

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 14265, followers 704
Login and Registration Log in · Register