ResolvedDemo Content install

This topic contains 9 replies, has 2 voices, and was last updated by  cop96 1 year, 5 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #2174

    cop96
    Participant

    Hi. I loaded the demo content but I can not make it like your demo, missing images and the structure is not the same. Could help me with this? Thank you

    #2176

    Althemist
    Keymaster

    Hello cop96,

    could you please give us a temporary admin access to your site so we could check what could be wrong? You can use the “set as private reply” feature of the forum for this.

    #2178

    cop96
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #2179

    Althemist
    Keymaster

    Well… a site url would help a lot. 😉

    #2180

    cop96
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #2181

    Althemist
    Keymaster

    Hello cop96,

    I have just checked your site and there is something wrong on your server configuration which fires a virus warning which probably blocks all system processes. In this case your best option would be to make absolutely clean/fresh installation removing anything from the main folder first (including images, system files etc.) and try if that would fix the problem. After successful import you could add your stuff again.

    #2183

    cop96
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #2185

    Althemist
    Keymaster

    I am afraid I don’t understand. Could you please explain more?

    #2186

    cop96
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #2291

    Althemist
    Keymaster

    Hello cop96,

    Sorry for the late response. I am afraid I still don’t understand – you need my IP or the IP of the server where import assets (images) are stored? And how is this related to the problem?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.