ResolvedI CANT BUY A PRODUCT ON MY WEBSITE

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    Posts
  • #22181
    sofi
    Participant

    HI THERE,

    I AM TESTING MY WEBSITE AND WHEN I TRY TO BUY A PRODUCT WITH ANY METHOD LIKE VISA, MASTER OR PAYPAL, AFTER I CLICK ON PURCHASE IT GOES STRAIGHT BACK TO THE HOME PAGE. LIKE NOTHING HAPPENS. HOW CAN I FIX THIS?

    THANKS

    #22208
    Althemist
    Keymaster

    Hi Sofi,

    I am afraid we can’t just guess what could be wrong, but it sounds like some of your WooCommerce pages are not properly set under WooCommerce > Settings > Advanced tab. Also, a permalink rebuild may be required on your site.

    If you provide a working link and temporary admin access details, we may try to investigate further.

    P.S.: There is really NO NEED TO USE CAPS LOCK for your messages.

    Regards,
    Dimitar

    #22226
    sofi
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #22254
    Althemist
    Keymaster

    Hi Sofi,

    1. There are several ways to do this. You can make yor products featured and use the “Featured Products” content element on the home page instead of “Latest products”. You can also display a custom list of products by ID or name if using the standard “Products” content element.

    2. There is a compatibility problem with the latest version of Facebook for WooComemrce plugin, we are working on. An update with fix will be released a bit later today.

    Regards,
    Dimitar

    #22274
    sofi
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #22325
    sofi
    Participant

    Any updates on Facebook Pixel?

    Thank you so much.

    #22353
    Althemist
    Keymaster

    Hello sofi,

    Yes, the update was released and it’s available for download.

    Regards,
    Dimitar

    #22373
    sofi
    Participant

    Thank you so much.

    And what about dokan? can i replace it? how can i do that?

    thanks

    #22382
    sofi
    Participant

    Hi guys,

    I was able to update the theme and now the pixel is working. thank you for that.

    I would like to ask you one more thing:
    1- The shipping options are not working. I would like to hide the “shipping to” in check out as it is set as default. Instead i just want the customer to be able to put his address.
    2- Another thing that i would like to hide is the name of the vendor where it says shipping in checkout too. i just want the word shipping to appear, not ‘vendors name shiipping’.

    how can i fix that?

    thank you!

    #22378
    sofi
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #22403
    Althemist
    Keymaster

    Hello sofi,

    1. and 2. – I am afraid this is not theme related and it can’t be changed. It’s how multi-vendor plugins work, because each vendor would ship their own products. Alternatively, you may consult with the multi-vendor plugin support team if they can assist you, but there is nothing we as theme developers can do.

    It’s really strange that it was fixed initially and than the error appears again. Make sure you have updated both the theme AND the theme plugin (Rigid Plugin) and also clear all WooCommerce sessions under WooCommerce > Status > Tools.

    Additionally, we are currently in contact with the Facebook for WooCommerce support team and they are checking if there is something incompatible within the theme code.

    Regards,
    Dimitar

    #22585
    sofi
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #22596
    Althemist
    Keymaster

    Hi Sofi,

    Basically, the most important part of the “optimization” is the hosting quality.

    We are using a combination of WP Super Cache and Autoptimize + some manual optimizations of the expire headers and other caching methods. The theme itself is pretty fast and well optimized, as you can see on this web site. Our site is running on the Rigid theme too.

    As you can see here, there are still a lot of things to be optimized on your website:

    https://gtmetrix.com/reports/ecobuy.store/r3JjieNu

    Also, you can see here it takes 2 seconds for TTFB (Time To First Byte) which means your server is either slow OR experiencing technical difficulties:

    https://gtmetrix.com/reports/ecobuy.store/r3JjieNu#timings

    A good optimization would probably bring it down to 5-6 seconds, but for a real fast website, you’d need a better hosting. Also, keep in mind that a good optimization can’t be done with plugin only. They would certainly help, but there is lot more to be done.

    If you don’t feel comfortable or experienced enough to do all the optimizations we can offer that service for $149.

    Regards,
    Dimitar

    #22658
    sofi
    Participant

    “It sounds like your vendor dashboard page is not properly set in the multi-vendor plugin settings.”

    So how do i fix this?
    Can you please guide me step by step? thanks.

    #22666
    sofi
    Participant

    Also, i realized that when i do some custom code the theme doesnt work properly on ionos mobile. Desktop and chrome is fine but for some reason is not working with iphone. Any idea what could be wrong? thank you!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 13858, followers 699
Login and Registration Log in · Register