ResolvedI can't match the CSV products file with my Website!

Tagged: ,

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Author
    Posts
  • #13423
    Marius
    Participant

    Hello,

    I have trouble to import the CSV products files,it will not match the name’s,size,color and other options,
    Can I get support with this please?
    Please tell me what I need to do or what you need to fix this.

    Regards!

    #13424
    Marius
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #13425
    Marius
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #13427
    Althemist
    Keymaster

    Hi Marius,

    I am afraid this is not theme related, so we can’t really help with it. It looks like your CSV file is not properly structured. You’d need to consult this with whoever gave you the CSV file.

    Regards,
    Dimitar

    #13428
    Marius
    Participant

    I can’t edit this CSV somehow?
    Or make a solution?
    They made this bcz they develop a plugin to force people buy this plugin that automate the import procedure,

    Regards!

    #13434
    Althemist
    Keymaster

    If you are familiar with CSV, XML and WooCommerce – you can edit it, I guess. Unfortunately we can’t provide help with this. As I already explained, you’d need to consult with whoever gave you the CSV file. If a paid plugin is needed in order to import it successfully, than there is nothing else to be done, but purchase the plugin. It’s just not theme related.

    Regards,
    Dimitar

    #13469
    Marius
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #13477
    Alex
    Keymaster

    Hello Marius,

    I’ve tested sharing your site and don’t see red image.
    Sorry, but I don’t see the attachment that you mentioned.

    Please create new topics for issues/questions not related with the current topic. It is much more easier for us and for the clients to track and browse the support issues.

    Regards,
    Alex

    #13478
    Marius
    Participant

    Hello Alex,

    I have removed all the picture from the theme,and now don’t show any image at all,
    It was showing a Red image with a girl.

    Regards!

    #13480
    Marius
    Participant

    The problem now is not show nothing,and should show the header image right?
    When you try to share the site on Facebook for example.

    #13481
    Alex
    Keymaster

    Hi Marius,

    Facebook will show the image of the first tag found on the page.

    Regards,
    Alex

    #13483
    Marius
    Participant

    Hey Alex,

    Thanks for your answer,
    Where can I check this first tag and attach a image?

    Have a nice day!

    #13498
    Alex
    Keymaster

    Hi,

    The first <img> tag that is rendered is the logo. Then the images from the menu. And then the content.

    Regards,
    Alex

    #13499
    Marius
    Participant

    Hi Alex,

    Thanks for your answer,I will try to figure it out,

    Regards!

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 13347, followers 699
Login and Registration Log in · Register