ResolvedIssues with response of Theme

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Author
    Posts
  • #30097
    bykimgarza
    Participant

    Hello,
    I have a few problems with the theme:

    1. The theme does not show the shop items unless I click on the website they appear, this happen only in computer, in mobile works. It seems like that “fade effect” or something like that, does not detect that I’m actually watching the page and it does not display the items… when I click it they appear.

    2. In the checkout part I can not complete the transaction because it gets stuck in the location options (state) I can not find anywhere where I can fix this. So I can not complete any purchase at all.

    Could you help me with this please?
    For reference, this is the website I’m creating: http://www.sahacarolina.com/home

    Best.
    KG

    #30107
    Althemist
    Keymaster

    Hello bykimgarza,

    1. Check if you have a plugin that adds lazy load ffeature to the site (e.g. JetPack). Since version 5.5. WordPress have a buil-in lazy load feature, so all others must be disabled.

    2. It looks like your default WooCommerce pages are not properly set (e.g. the Cart page leads to My Account etc.). Check under WooCommerce > Settings > Advanced if all pages are set correctly.

    #30126
    bykimgarza
    Participant

    Hello,
    1. Do I can’t use JetPack with this Theme? the error still there, but the thing is that this issue happens only on the desktop, the mobile works perfectly fine. Everything loads, all images, just not the shop items, and it does not takes more time to upload, they just don’t appear unless I click on the page near where the shop items are, try on: http://www.sahacarolina.com/shop, click on the page near the white zone of the items and they will appear. It seems like the “fade effect” the theme has does not detect that I’m on the page… is there a way to remove this effect and have all items just like the mobile?
    2. I have done that, thanks, but that didn’t solve the first issue, when I’m on the checkout, it gets very stuck and the UX is annoying because it does not let me move and see that other information I need to fill, this happens when I select Country and/or State, please go to shop and try to buy something, I don’t have any payment methods configured yet. It simply does not allow me to do my purchase, I did one but I don’t even see what info I wrote because the page just didn’t let me scroll properly.
    3. Also, the contact boxes also don’t work, both at: http://www.sahacarolina.com/home (with Contact Forms Plugin) and at http://www.sahacarolina.com/contact (with the theme’s contact form)
    *Sounds like I’m new doing websites, but I’m not, actually this is my 24th website on WordPress, just the first time with this theme, just to let you know that I have tried several things to fix it before taking your time, but in this case, I need support with the Theme.

    Could you please help me to solve this issue?

    Thank you!
    Best,

    KG

    #30139
    Althemist
    Keymaster

    1. Of course you can! Just make sure the JetPack lazy load is disabled.

    2. I have just checked again and the checkout now works fine. However, I can see the My account still leads to https://sahacarolina.com/home/ .

    3. I can’t see contact form on https://sahacarolina.com/home/. The form on https://sahacarolina.com/contact/ works absolutely fine. Just sent a message.

    #30140
    Althemist
    Keymaster

    There is a strange thing I noticed. It looks like you also use JetPack for site optimization. This is definitely not a good idea and it would only work on simple blogs. On sites with a page builder and WooCommerce you should use specialized plugins for optimization (we use combination of Autoptimize and WP SuperCache), as the JetPack optimization service combines CSS and JS files in random order (not the order they were meant to load).

    #30508
    bykimgarza
    Participant

    Hello,
    I saw that you wrote that this case is solve and it is not solve, you can enter the website and see. Could you please send me the specific solution to my problem? I didn’t reply because I was working with other theme that actually worked. But my client wants this theme, so I need you so actually enter the website and see the problem that I’m telling you because it is the same…

    #30509
    bykimgarza
    Participant

    Specific Issues:
    1. Items don’t load until I clic on the white surface of the website.
    2. I can’t place orders, the checkout gets stuck.

    How can i send you a video or something?
    So you can see it.

    Thanks

    #30517
    Althemist
    Keymaster

    Hi bykimgarza,

    Video and screenshots would not help in this case. We can see the problem on your site. Could you, please give us temporary admin access, so we can check what could be wrong?

    #30524
    bykimgarza
    Participant

    Hello,
    Thank you!!
    I have recorded a video with the two issues so you can see exactly want I mean, here is the link to download it: https://we.tl/t-ptvciCJIqP

    Send me an email to give you access to the website.
    Thanks!

    #30532
    Althemist
    Keymaster

    Hi bykimgarza,

    Did you read my previous message?

    I have already explained that we can see the problem, so we don’t need video, but we’d need temporary admin access in order to tell exactly what could be wrong.

    #30541
    bykimgarza
    Participant

    Hi,

    Yes I have read it, that’s why at the end I wrote “Send me an email to give you access to the website” (like write which email should I give access to). How can I give you access without an email?

    Thanks.

    #30545
    bykimgarza
    Participant

    Hello,

    Could you send me please an email so I can give you access to the website and send you the password?

    #30551
    Althemist
    Keymaster

    You don’t need an email, just post the admin credentials here by using the “Set as private reply” checkbox.

    #30556
    bykimgarza
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #30575
    Althemist
    Keymaster

    Hi bykimgarza,

    The problem is caused by your Google Language Translator plugin. It blocks some of the scripts. Disabling this plugin fixes the problem. I’d suggest using a better translation plugin which is properly built.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 17359, followers 742
Login and Registration Log in · Register