ResolvedProblem with migration

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #16874
    playsky
    Participant

    Hello,

    we have a problem in migrating our website to a new server. Some of the image tags are not being printed, for example those in the “grosso banner” component, but also in other places. Is it a theme matter?
    Thanks in advance.

    #16884
    Althemist
    Keymaster

    Hi playsky,

    we don’t really know exactly what you did during migration, so we can’t tell what could be wrong.

    Basically, that’s not (and cannot be) theme related. We did countless number of migrations and never had such problems.

    Did you try using a plugin like Duplicator for the migration? It works absolutely flawlessly.

    Regards,
    Dimitar

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for any item belonging to this account
AlThemist

AlThemist

sales 14065, followers 703
Login and Registration Log in · Register
IMPORTANT!!!

Hello everybody! Please, accept our sincere appologies for the delaeyd support last 2 weeks. One of our team members was diagnosed with Covid-19 and we were isolated without the chance to leave home or access our office. We are now back to work and slowly catching up with delayed support tickets. We expect the queue to be cleared and everything to be back to normal schedule by Monday, 29th of June.

Thank you so much for your patience and understanding.

Best regards,
Althemist team
close-link