ResolvedPush Notification and loading and sign up user

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #21557
    fadizreik
    Participant

    Hello,
    (using another app on your device or your phone is locked you will receive notifications with sound for every new order.)
    I cannot enable the Mobile Message option
    Thanks for the help.

    The next problem I have is when registering a user:That is, when logging in to register to email
      There should be a message that no message will be sent to the email.

    And another problem is the site loading time is very long.

    Thanks for the help.

    Home

    #21565
    Althemist
    Keymaster

    Hello fadizreik,

    1. I am afraid I don’t understand. What do you mean by “using another app on your device or your phone is locked”? Please, explain more.

    2. Again, I am afraid your explanation is not clear. What do you mean by “There should be a message that no message will be sent to the email.”? Where should this message be and why?

    3. The slow loading speed may depend on many different aspects. I’d suggest checking our related article. At first look, your server words fast enough, but you’d need to optimize your content (e.g. image sizes) and enable some sort of caching, expiration headers, compression, minification etc.

    Regards,
    Dimitar

    #21570
    fadizreik
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #21571
    fadizreik
    Participant

    Hello.
    Thanks for answering my questions;

    To ask further questions, you may have asked:
    1. Activate the plugin Push Notification for me. Not active in Woocommrce. Activate here.

    2.The user registry has a problem. Please correct this as well.

    Thank you

    Regards,
    Fadizreik

    #21572
    Althemist
    Keymaster

    Hello Fadizreik,

    1. The notification settings are explained in the theme documentation here:

    https://althemist.com/docs/lafka/#!/push

    2. What do you mean “the registration has a problem”? Please, explain! We can’t just guess. What problem?

    #21573
    fadizreik
    Participant

    1.
    For example, the:
    A user wants to sign up for the first time.
    To register you must enter an email to the registry.
    The next step is to send a message to the user who sent us an email to sign up
    The problem is, in fact
    No message is sent to the user’s email.

    2.
    For the plugin too
    I want a message on my mobile when the customer orders.
    I couldn’t activate it and couldn’t do it with Document
    please guide me

    #21574
    Althemist
    Keymaster

    Please, provide a link to your website, were we can see the problem and temporary admin account, so we can check what could be wrong there. Also, please tell us what mobile phone do you have (Android, iOS, brand, model etc.)

    #21575
    fadizreik
    Participant
    This reply has been marked as private.
    #21583
    fadizreik
    Participant

    iphonex
    modelnummer:MQAF2QN/A
    serienummer:G6VW12C9JCL8

    #21585
    fadizreik
    Participant

    Hello
    I’ve sent you access to the admin, serial number, and phone type.
    But I haven’t received any message from you yet.
    Thank you for answering my question as soon as possible.

    #21590
    Althemist
    Keymaster

    Hello fadizreik,

    We have just checked your website.

    1. It looks like you’re using two different push notification plugins on your website, along with the built-in theme feature. This may create unpredictable problems and conflicts. I’d suggest leaving only one of the three. However, we were able to allow the notifications, so you’d probably need to check your mobile browser privacy settings.

    2. The registration works absolutely fine on our end. At least to the OTP verification step. As this is not the default WooCommerce registration process (additional fields, additional verification etc.) we can’t really tell what else could be wrong and provide help. I guess you’d need to contact your third-party plugins support team.

    Regards,
    Dimitar

    #21601
    fadizreik
    Participant

    Hi
    Registry is still having problems, no emails are sent. It even sends you a message to check the email for another ten minutes, but no email is sent.
    Please check this issue.
    Thank you

    #21605
    Althemist
    Keymaster

    Hello fadizreik,

    This could be related to some security setting on your hosting account. We can see that the “sender” e-mail of your site is a yahoo mail. It’s best to use an account on the same domain – e.g. – office@henkesgrill.com

    Also, it may be restricted on your hosting to send HTML mails or using the php_mail function.

    All the possible reasons are not theme related, so we can’t really provide much help, but here is a good guide on how to find the problem and fix it:

    woocommerce not sending emails

    Hope this helps.

    Regards,
    Dimitar

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)

You must be logged in and have valid license to reply to this topic.

License required for the following item
Login and Registration Log in · Register
IMPORTANT!!!

Hello everybody! Please, accept our sincere appologies for the delaeyd support last 2 weeks. One of our team members was diagnosed with Covid-19 and we were isolated without the chance to leave home or access our office. We are now back to work and slowly catching up with delayed support tickets. We expect the queue to be cleared and everything to be back to normal schedule by Monday, 29th of June.

Thank you so much for your patience and understanding.

Best regards,
Althemist team
close-link